søndag den 31. januar 2010

Klart vejr

Indledte gårsdagen med at lave bacon og æg til gemalinden og undertegnede. Hårdt tiltrængt, eftersom vores depoter af salt, fedt og snavs var godt flade oven på fredagens udskejelser.

Vejret var meget, meget smukt og roligt, og efter det hvide kaos natten forinden var alting blevet nogenlunde farbart igen. Så vi trak i støvlerne og vadede ind mod city. Benyttede lejligheden til at smutte en tur hen over isen på Sortedammen og beundre det barokke, men meget smukke inventar i Vor Frelsers Kirke på Christianshavn, før vi endte i Staden. Ikke for at shoppe, men kun for at fodre fugle med noget rottefoder, vi havde til overs, og nyde stemningen derude. Til sidst var der stempelkaffe på Mokkariet, hvor jeg købte et par albums med The Fabulous Furry Freak Brothers - Gilbert Sheltons totalt dopede, udsyrede mesterværk af en højoktan-tegneserie.

Men så var der ellers også dømt lavt blus resten af dagen. Til sidst så vi The Number 23, der, efter min mening, kun udmærkede sig ved Jim Carreys intense skuespil. Overtroen, det hele var baseret på, var alt for psykologisk gennemskuelig, historien tynd og udviklingsforløbet så forudsigeligt, at jeg på et tidspunkt faldt i søvn et kvarters tid, men uden problemer kunne tage tråden op igen, da jeg vågnede.

Hollywood, Hollywood, Hollywood. Tsk.

Ingen kommentarer: