lørdag den 19. december 2009

Time for catching up

Var til oplæsning i Møllegades Boghandel - et præsentationsarrangement for kataloget AF STED, der, foruden æbleskiver, bød på oplæsninger af Lars Bukdahl, Christian Vind og Eva Tind Kristensen. Var der mest for at se sidstnævnte, som jeg kendte fra gymnasiet i Silkeborg, hvor vi var dele af den samme klike for "nørder og alment utilpassede elementer", som hang ud på tværs af årgangene i biblioteket. Var nysgerrig efter hvad hun lavede nu, simpelthen. Hvilket viste sig at være en fin og sprogligt farverig, men også lettere hermetisk poesi, der kaldte på nærmere bekendtskab på papiret. Men så fik man jo samtidig mulighed for at checke op på, hvor en masse mennesker fra dengang var henne nu om stunder.

Det var lidt det samme med Robert - min ældste tilbageværende ven i ubrudt linje - som dukkede op, efter at vi ikke havde set hinanden i over et år, i sin egenskab af medejer af butikken. Sidst, vi sås, var der måske lidt uren energi i luften pga. samarbejdet omkring Geiger, som simpelthen led af metaltræthed efter 10 år, men i dag var alt blæst væk, og jeg måtte sande, at jeg i den grad havde savnet ham. Han havde sin senest fødte søn med - som den foregående en total klon af ham selv - og udover at jeg fik set ham for første gang, fik vi også vendt alt muligt omkring bladet og vores respektive privatliv. Hvilket vi vist endda fortsætter med i morgen - han bliver i byen et par dage endnu. A lot of catching up to do.

Kort sagt et stk. god eftermiddag i Møllegade, der også resulterede i dagens digt - rastløst tastet ind på mobilen, mens Bukdahl læste op...:

Tynd frost
over Møllegade.

Biler
starter hostende.

Terning
tør til krop.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tyk is
under vandmøllen

cykler
vælter opklarende

spar knægt
våd fra ansigt


Psst angående retorikken: overgik den informationen??

Steffen Baunbæk Pedersen sagde ...

Kan godt lide at kende navnet på hunden, der bider.