onsdag den 2. september 2009

...

For tre timer siden lettede der et fly med kurs mod Irak fra Odense Lufthavn - blot få kilometer herfra. Det rummede flere af de irakere, som blev gennet ud fra Brorsons Kirke med vold og magt. Flere af dem skal til Baghdad, som FN direkte fraråder at sende flygtninge tilbage til.

Lidt tidligere anholdt politiet i København 54 personer fra Kirkeasyl (ifølge Birthe Rønn "autonome"!?!??) ved Brorsons Kirke. "Præventivt", som der blev sagt - hvilket så vel i praksis betyder, at enhver, der kan tænkes at ville protestere fredeligt mod regeringens politik, uden videre kan sættes fast. For at sikre sig, at DET ikke også skal udvikle sig til en større sag, er de dog sat fri igen. Jojo, der er tænkt i spin her...

Dagens ret: Magtesløshed og bitterhed. Desillusion over det monster af en nation, der gør den slags i mit navn og for mine skattepenge. Kvalme. Væmmelse. You name it, I got it.

2 kommentarer:

CillyBilly sagde ...

HØRT! :(

Søren Gehlert sagde ...

Og for at fuldende dette spin, sætter Søren Pind nu spørgsmålstegn ved FNs eksistensberettigelse. Det er jo smart, når det netop er FN, der fraråder indrejse i Baghdad - underteksten må være ´men hvem kan i virkeligheden stole på FN?´. Mon ikke vi snart trænger til et valg, hvor man kunne håbe på noget mere anstændighed hos de politikere, der kommer til at styre landet?