lørdag den 8. august 2009

Efter lukketid

Vidste faktisk ikke for godt hvilken kunstner, der var fernisering for - havde mere travlt med at hilse på kendte ansigter. Men det viste sig så at være Rasme, der var hamrende dygtig til både collager og portrætter - helt klart et væsentligt navn på vej - men stadig virkede en kende ufærdig. Ville lidt for mange ting på samme tid.

Til gengæld var der total hygge efter lukketid - Troldemor dansede rundt, så man selv fik ondt i benene, og på en eller anden måde blev den gamle børnesang om elefanterne til "Syv psykofanter kom marcherende", mens jukeboksen skiftede fra Metallica over Anne Linnet & Marquis de Sade til Balstyrko. Og jeg fik lagt en føler ud til hjemmesiden Cph-art, som jeg faktisk er lidt hungrig efter at komme til at skrive for. Vil jo gerne stadigvæk arbejde journalistisk, men i en mere bred kulturel kontekst end den, Geiger kan tilbyde. Det kan jeg der.

Var hjemme halv to og har siden da kun sovet eller sumpet. Men programmet var ved grød også fyldt i går, og øllene var både rigelige og billige...

Ingen kommentarer: