søndag den 5. april 2009

Endgames


Lige nu sidder Fogh og drikker vin samt spiser småkager med dronningen. Synd for hende. Men nu er otte onde år i hvert fald slut. Oh, happy day!!!

Rydder op og gør rent. I morgen kommer Helene sammen med Malthe, hendes søn. Det bliver hyl!

Og er ved at have tygget mig igennem Drehort Heimat. Den nye film i sættet, Heimat-fragmente: Die Frauen er ét langt, drømmende styrt ned gennem hovedpersonen Lulus historie og erindring, der ender med en crash landing i virkeligheden. En værdig, om end på nogle punkter lidt kluntet tilføjelse til værket. Og dokumentarfilmen Geschichten aus den Hunsrückdörfern, der var en slags research-projekt for Edgar Reitz før han tog fat på selve trilogien, er et godt, levende portræt af en egn, der samtidig allerede har hele den unikke visuelle stil i sig, som kom til at kendetegne hovedværket. Så er der en bonus-cd med dokumentarer af blandet kvalitet, som er meget hyggelig, om end ikke mere end det. Det bedste er seks musikalske indslag med hovedpersonerne Hermann og Clarissa - altid en fornøjelse! Men helt klart et value for money-sæt, samlet set.

2 kommentarer:

CillyBilly sagde ...

Arh, Jeg har slet ikke fået set/hørt Hermann-Clarissa collab'en - giv mig min box tilbage, røv! ;) (Well, når du er færdig med den elser...)

Steffen Baunbæk Pedersen sagde ...

Skal nok, Store Troldkvinde, skal nok :-D