søndag den 8. februar 2009

Status for februar måned


Hører: En demoversion af et nyt Death to Frank Ziyanak-nummer, "We Are Not Kids", på MySpace (har tilføjet det på min side, så check det der!). Nu kan de ikke kun lave sublim garagerock med ond attitude - de kan også røre. Flot og meget fortabt sang... Og debut-10"-albummet fra Gud er Kvinde, der byder på både stemningsfulde droner og uhyre veloplagt, til tider elektrisk forstærket/forvrænget skronk-jazz udsat for basun og sax. Og Rasmus Rasmussens Poems in Sound - en flot instrumentalplade med akustiske og elektriske guitarer i centrum. Jo, det var ham, der blev slået ned i Torshavn for at være en af de få bøsser på Færøerne, der stod frem, hvorefter han fik et psykisk sammenbrud. Poems in Sound synes at være det uendeligt melankolske, men trods alt livsbekræftende svar på dén hændelse.

Læser: Blandet græsk litteratur fra antikken: Herodot i Udvalg, Sofokles: Kong Ødipus, Hymner af Homer. Fatter ikke, at man vil forhindre fremtidens gymnasieelever i at stifte bekendtskab med dette gamle guld!

Ser: De ungdomsværker af Lars von Trier, der er med som easter eggs på dvd-udgaven af De Unge År, som jeg købte forleden. Det kan godt være, de er mere kuriøse, end de er gode - f.eks. har animationsfilmen Rejsen til Squachland en "superpølse" i hovedrollen! - men de var nu faktisk ret lovende set i lyset af, at instruktøren ikke engang var kommet ind på Filmskolen endnu, og at den bredt tilgængelige teknologi var anderledes primitiv tilbage i 70'erne.

Er: På rette spor igen, føler jeg.

Vil: Lave en fed DIY-samling, noget ditto musik + lyrik, opprioritere Geiger en smule igen og snarest se Helene. Hun har det virkelig ikke ret godt lige nu - en sand "when the shit hits the fan"-situation.

Ingen kommentarer: